Virksomheden og dens produkter

  • Producent og distributør af ergonomiske udstyr
  • Udgivere af medicinske litteratur

Egen produktion

Størstedelen af vores sortiment af ergonomiske puder, pøller og madrasser fremstilles i vores eget produktionsselskab, Scanergo OÜ, i Tallinn, Estland. Der vi udvikler også hele tiden nye ergonomiske hjælpemidler.
Fra Scanergo OÜ leveres produkterne til vores kunder i hele Europa.

Comfortex kile- og elevationspuder

Comfortex er en eget registreret varemærke, der består af pøller, puder og madrasser.

I vores nuværende produktprogram indgår:

  • Kilepuder - giver en let foroverbøjet stilling, hvilket bidrager til en bedre kropsholdning i siddende stilling.
  • Forhøjningspude - anvendes bl.a. fordi en højere siddestilling hjælper, når man skal rejse sig op fra stol eller lænestol. Anvendes også ved ønske om et blødere siddeunderlag.
  • NeckRest hovedpuder til nakkestøtte – ergonomiske puder med sektioner af varierende hårdhed og med justerbar højde.
  • NightRest madrasser – sovemadrasser med sektioner af varierende hårdhed. Madrasserne giver mulighed for variation, eftersom de kan vendes og give forskellige liggeoverflader.
  • CarRest bilpude – rygstøtte specielt designet til bilsæder.

The Original McKenzie nakke- og lændestøtte

Scanergo er bl.a. licensproducent for The McKenzie Institute International i New Zealand. Siden 1991 har vi håndteret vi fremstilling, information, markedsføring, salg og distribution af The Original McKenzie nakke- og lændestøtte i Norden.
Før 2000 var firmæts navn B E Tindemark HB.
Produkterne anvendes af ryg- og nakkepatienter til korrektion af kropsholdning med forebyggelse og behandling som formål. The McKenzie Institute International har udviklet en behandlingsform for ryg og nakke, som et stigende antal fysioterapeuter rundt om i verden arbejder med. Instituttet har en uddannelsesplan for fysioterapeuter og læger, der arbejder med behandling af ryg og nakke. I dag finder uddannelsen sted over hele verden og er bl.a. i USA den behandlingsmetode, der har flest behandlere.

Udgiver af medicinsk litteratur

Scanergo ApS er også udgiver af McKenzie-metodens faglitteratur og selvbehandlingsbøger fra Spinal Publications på New Zealand, som er udgiver for The McKenzie Institute International. Selvbehandlingsbøgerne er skrevet til at kunne læses af patienter med tydelige instruktioner om, hvordan man selv kan behandle sin ryg og nakke med øvelser i behandling og forebyggelse.
Bøgerne indeholder også meget information om, hvorfor man får ondt, og hvordan man selv kan forebygge disse problemer.
Selvbehandlingsbøgerne kan også læses af fysioterapeuter og læger som en introduktion til MDT/ McKenzie-metoden som et forstudie til metoden. Det giver indblik i metoden, før man går videre med faglitteraturen.

Hjælpemidler til ergonomiske computerarbejdspladser

Vores sortiment indeholder hjælpemidler, der giver en ergonomisk arbejdsstilling i forbindelse med computerarbejde.
Produkterne er bl.a. mini-og kompakte tastaturer, centrerede pegeredskaber såsom BarMouse og RollerMouse med tilhørende underarms- og håndledsstøtte.
Alle hjælpemidler giver en bedre ergonomisk arbejdsstilling sammenlignet med traditionelle standardprodukter.

Målgrupper

Vores kunder i Danmark er primært fysioterapiklinikker, sundhedscentre, læger og andre sundheds-klinikker og endda butikker, som sælger medicinske produkter med salg til private og virksomheder.

Scanergo også distribuerer også the Original McKenzie nakke- og lændestøtter og Comfortex puder, pøller og madrasser til vores kunder i Danmark, Norge, Finland, Belgien, Holland og Tyskland.


Scanergo ApS

Baldersbuen 17 St. Th.
2640 Hedehusene
Danmark

Tel +45 70 26 13 70